Преди два месеца пловдивската дизайнерка Мегз се оплака, че телефонът ѝ

...
Преди два месеца пловдивската дизайнерка Мегз се оплака, че телефонът ѝ
Коментари Харесай

Мегз подложена на нечуван тормоз

Преди два месеца пловдивската дизайнерка Мегз се оплака, че телефонът ѝ е публикуван в интернет от нейни почитатели деца и че не стопира да звъни. Оказа се, че към този момент втори месец телефонните позвънявания не са спрели. Дори в противен случай, броят им е нараснал още повече и се е трансформирал в същински телефонен тормоз.

“Деца, доста ви обичам и знам, че ми звъните, с цел да ми споделите, че ме обичате и това е доста значимо за мен. Но аз не мога да отговоря на всички. Телефонът ми не стопира да звъни, не мога да работя. Давам на всички отвод. А не желая да променям номера си, тъй като ще бъде доста мъчно да уведомя всички хора, с които работя за смяната. Това би трябвало да спре. Обещавам да направя чат група, в която да си поддържаме връзка, в случай че спрете ", сподели Мегз очевидно обезверена и обезпокоена във видео в инстаграма си. Красавицата показа още колаж от 10 фотоси с пропуснати повиквания от непознати номера и написа, че това са позвънявания единствено от последния час. 

Близки до амбициозното миньонче разясняват, че е съвсем невероятно човек да се свърже с нея. Дизайнерката постоянно била изнервена, защото не можела даже да снима видеа, тъй като във всяка секунда телефонът звънял и я прекъсвал. “Мегз се старае да не демонстрира неприятно отношение, тъй като доста обича почитателите си, само че към този момент не устоя - няма секунда, в която телефонът и да не звъни ", твърди " Хотарена ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР